VIIKON TYTTÖ

2015 (2)
2014 (11)
2013 (8)
Haku blogikirjoituksista termillä
"isot tissit":

perjantai, 7. marraskuuta

Tulin kertomaan sulle mitä tapahtui tässä yksi päivä, kun olin menossa töistä kotiin. Siinä autossa liikennevaloissa mun viereen tuli sellanen upea musta bemari missä oli kyydissä tyylikäs mies. Katsoin tätä miestä ja se katsoi mua. Siinä jotenkin vaistomaisesti kaivoin mun tissin esiin ja nuolasin sen miehen katsoessa mun nänniä..Se mies katsoi mua silmät pyöreenä ja kun valo vaihtui vihreään mä kaasutin pois. Mies jäi suu auki liikennevaloihin, oli niin hämmentynyt. Alkoikohan sillä seisomaan? hmm..
Päivä sitten jatkui ja pääsin kotiovelle. Avasin oven ja kuulin ähkintää ja naimisen ääniä..hiivin mun kämppiksen ovelle mikä oli raollaan ja kurkkasin sisään..siellä se oli kontillaan ja isokyrpäinen mies takoi sitä takaapäin.Se oli mielettömän kiihottava näky ja mä kostuin hetkessä. En voinut muuta kuin työntää sormet mun pikkareiden sisään ja alkaa hieromaan mun klittaa. Mies nussi mun frendiä ja mä runkkasin salaa oven takana. Frendi sai orkun ja ulvoi siellä sen omassa huoneessaan ja sperma lensi  pitkin sen persettä. Se näky sai mut niin kiihottumaan ja  mut valtasi myös hyvänolontunne ja me huudettiin orkuista yhtäaikaa..Kuulikohan ne mut??
Jos sulla on samanlaisia kokemuksia niin olisi tosi kiihottavaa kuulla niistä ja voisin ehkä sullekin vilautella :) t. Anja
Tekstaile mulle ANJA ja sun viesti mulle numeroon 179300 (2,5e) tai jälkikäteen erillislaskutettavaan numeroon 0447199859 (1,9e) Kuvani saat kännykkään viestillä SEXKUVA ANJA (3e)
 

Kirjoittanut: klo    1 kommenttia

keskiviikko, 30. heinäkuuta

Hei!

Olen Jutta, jo kypsempään ikään ehtinyt rehevä, isorintainen nainen. Nautin seksistä sen kaikissa muodoissa, nuoret miehet ovat innokkuutensa takia heikkouteni.. Toki pidän vanhemmistakin miehistä jos heistä löytyy sitä samaa innokkuutta ja rohkeutta kuin nuorista En kaipaa enää mitään vakavaa, aion vain nauttia elämästäni ja niistä miehistä joita se eteeni tuo.

Seksissä pidän eniten kunnon suuseksistä ja haluankin, että molemmat laukeavat jo siinä ensimmäisen kerran.. Sen jälkeen voikin naida niin kiihottavan kovaa vaikka kumpaankin reikään Pidän myös roolileikeistä ja leluista, sitomisesta kiihottavan tekee se että siinä on vapaat kädet kiusata toinen aivan hulluuden partaalle. Jos nätisti pyytää niin ehkä annan Sinun laukaista kyrpäsi..

Viestiä voi lähettää sekä numeroon 179300 että 044 7199 859, viestin ensimmäiseksi sanaksi vain Jutta niin pääsemme puhumaan privaatisti. 
Kuvaa minusta saa viestillä KUVA JUTTA tai KUVA JUTTA2  

Jos taas haluat nähdä mitä tykkään tehdä miehen kanssa niin viestiin voi kirjoittaa
MATUREVIDEO JUTTA11
tai
MATUREVIDEO JUTTA12 ja numero on 179300.

Nautitaan tästä ihanan kuumasta kesästä ja toisistamme..

-Jutta
 
 
Kirjoittanut: klo    2 kommenttia

maanantai, 16. kesäkuuta

Nautinnoista puheen ollen. Minä nautin siitä kun saan esitellä ja näyttää sinulle uhkeaa ja kaunista vartaloani. Tisut on kunnon DD kokoa ja pilluni on posliini, tykkäätkö ? Haluaisin hitaasti stripata sinulle, ottaa kiusoitellen pois nämä pienet punaset liivit ja strigit.. Esitellä seksikäästi alastonta vartaloani..pyöreä peppunikin kaipaa pusuja ja kieltäsi.. Saisit katsella minua rauhassa ja samalla laittaisin vaikka seksivideon pyörimään. 
Hmm..laitankin videon pyörimään nyt heti. Olisi ihanaa kun olisit vieressäni, ja saisin tehdä sinulle tuon kaiken saman mitä tuo nainen tekee tuolle miehelle, huokaus. Juuri nyt nainen imee ihanasti miehen munaa.. Minäkin haluan imeä sinun munaasi, ahnaasti huuleni hieroisi kalusi vartta ja kieleni leikkisi terskallasi.. TULE JO TÄNNE.. Luoja tuo nainen ottaa yhtä syvälle nieluun kuin minäkin.. Haluaisin, että nussit suutani, nieluun saakka.. Teethän sen kanssani ? Täällä nännit kovettuu ja pillu kostuu, kun katselen videota sängylläni.. Pakko jatkaa katselua ja antaa nautinnon tulla.. Tuo nainen saa pian munaa.. Tule minun luo ja anna minulle kunnolla kovaa munaasi.. ODOTAN SINUA ;) t Anski
Lähetä viesti hänelle; ANSKI ja oma viestisi numeroon 179300 (2,5e/viesti) tai soita hänen omaan numeroonsa 0700 413 738 (2,34/min)
Kirjoittanut: klo    1 kommenttia
 
Uutuus! Tytöt nyt livenä selaimessasi..chattaa vaikka tabletilla!
http://www.seksimummot.fi/

www.ennustajat.fi - Palvelua 24h 0700-9-1313

http://www.viihdelinjat.fi/
http://www.paratiisi.fi/oma/index.php
http://www.pornoo.fi/
http://www.gaysex.fi/
http://www.paratiisi.fi/audiosex.php
http://www.paratiisi.fi/takuupanot.php
Uutta!